Kvartalsrapport 2

Kvartalsrapport för perioden 2019-07-01 till och med 2019-09-30.

Dags för en ny kvartalsrapport för att sammanfatta mina siffror på Svenska Spel för föregående kvartal. Perioden har varit lite smått stökig på privatplan med en del resor och dagar där man inte haft möjlighet att lägga spel. Det är dock skönt att veta att så länge man lägger spel med EV+ gör det inget om man missar vissa dagar. Det kommer att jämna ut sig i längden ändå.

Rapporten

Projektet fortsätter att prestera högkvalitativa siffror:

Återigen en avkastning som överskrider 10 % i ROI. Hel fantastiskt.

Omsättningen var dock betydligt mindre än jag tänkt denna månaden vilket jag även är inne på i början av inlägget. Jag prioriterar andra saker under semestern och lägger därmed inte någon tid på spel. Jag känner mig helt trygg att det itne gör något att missa vissa matcher, det kommer nya chanser imorgon.

Tidigare när jag spelat har jag slaviskt följt varenda dag. Med åren har jag fått en annan mognad och kan utan problem bestämma mig för att inte lägga några spel när jag har annat för mig. Känns oerhört sunt och något jag borde utvecklat för många år sedan.

86 spel, ROI 10 % ger mig en avkastning i kronor på strax över 4000. Känns väl helt okej tillskott i kassan. ROC på startkapital för månaden är 43 %. Denna startkassa är egentligen för lågt satt och en rimlig startkassa att utgå ifrån skulle jag säga är 20 000 kronor, vilket motsvarar 40 units.

Spelkassa

ROC för denna perioden blir 26 %. Detta beräknat på ett utgående värde på kassan på 20 760 och ett ingående på 16 415. Totalt på de första två kvartalen har jag dubblat spelkassan och är nu uppe på rimliga 40 units totalt. Här ifrån kan jag om det fortsätter att gå bra se över möjligheten att öka insatserna. Som jag skrivit i presentationen av fonden är 40 units en bra startkassa för denna tipstern och går kassan upp till 25 000 kommer jag höja mina insatser till 600 kronor.

Som jag skrev i den förra rapporten har verkligen Svenska Spel steppat upp och erbjuder nu verkligen konkurrenskraftiga odds. Detta åtminstone på denna marknaden som jag spelar på. I och med att marknaden är nischad finns den inte att spela på i asien. Detta gör att jag inte har möjlighet att jämföra slutodds med Pinnacle. Det jag i stället väljer att titta på är hur bra jag ligger till i jämförelse med tipstern. Det är otroligt viktigt att få någorlunda lika odds som den som skickar ut dem får.

Sedan start har jag fått samma eller bättre odds i 57 % av fallen och sämre i 43 %. Detta är riktigt bra siffror och visar på att jag långsiktigt verkligen kan följa honom. Jag har bokfört spel på långt över 1000 spel för honom där han har en avkastning på 8 %. Kan jag hålla denna nivån och ibland få bättre odds kommer jag skapa bra en riktigt bra avkastning med honom.

I förra rapporten tog jag upp ett nytt begrepp jag börjat mäta; Maximal Drawdown. Detta mått satte inte några nya höjder utan den största nedgången som visades under månaden blev 4 125 kronor. Med andra ord en ganska stabil månad.

Sedan start

Sedan start har jag gjort en vinst på över 10 000 kronor nu. Jag trodde aldrig att det skulle gå såhär fort att komma hit och jag tror det gäller att vara ödmjuk för att en sämre period kan komma. Jag är enbart ett spel ifrån att bräcka 100 000 kronor i omsättning. Detta är något jag nästan omsatte under en vecka under mina tidigare spelprojekt. Kontraster! Skillnaden då mot nu är jag det är fokus på hög avkastning och att inte förlora pengar. Då var jakten på att vinna och ha hög omsättning betydligt större.

Nu väntar två månader med spel innan jag tar en paus under december för att göra en längre resa. Det kommer bli hur härligt som helst! Förhoppningsvis har jag sedan en liknande rapport att presentera i januari igen!

Summering

Summering av kvartalet blir:

  • Avkastningen fortsätter vara hög
  • Omsättningen fortsätter vara låg
  • Kassan har växt till rimlig nivå för att blicka uppåt

Spel är kul.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

78 tankar om “Kvartalsrapport 2”