Kvartalsrapport 3

Kvartalsrapport för perioden 2019-09-01 till och med 2019-12-31.

Tredje kvartalet är slutfört i projektet, vilket även betyder att kalenderåret är över. Även 2000-talets andra deciene är slut om man vill vara lite klyschig.

Jag avslutade precis som jag hintade om i förra rapporten året på resande fot. Hela december spenderades på varmare breddgrader i landet downunder. Fantastiskt land som jag inte ångrar en sekund att jag besökte. Skönt att leva i nästan total nyhetsskugga och utan rutiner en hel månad. Friskar upp själen!

Under denna period varken tänkte eller villa jag placera spel, vilket gav ett stort glapp i statistiken.

Rapporten

Spelfonden har nu fått nu första minusperiod.

1300 kronor minus för perioden men som ni ser sjukligt låg omsättning. På så få spel är det egentligen onödigt att utvärdera något utfall. Mer intressant tycker jag det är att se att jag fortsätter att slå min tipsters odds. Jag bokförde hans spel under 3 år med en avkastning på 110 %. Att jag nu kan följa hans spel utan EU-bolag och till och med slå hans odds bådar verkligen gott.

Spelkassa

Spelkassan är nästintill oförändrad och ligger på 19 345 kronor. Jag har under senaste månaderna funderat på om jag ska göra en nyemission till fonden och öka insatserna till 1000 kronor per spel. Dels då det är det maximala som jag kan spela på Svenska Spel med ett konto på denna marknaden. Dels känner jag mig trygg med att jag kan kopiera min tipsters resultat vilket historiskt varit oerhört bra.

Denna nyemission skulle göra att jag sätter in 20 000 kronor till och landar då på 40 000 i kassan, vilket ger 40 units. En rimlig nivå med tanke på de tänkbara nedgångarna. Detta förslag kommer att utvärderas till april när jag summerar första året.

Sedan start

Sedan start har jag nu omsatt 117 000 och gjort en vinst på 9345 kronor till en avkastning på ungefär 8 procent. Mitt fjärde kvartal förväntar jag mig en högre omsättning, i nivå med kvartal ett. Förhoppningsvis håller jag även avkastningen på en rimligt nivå för att stänga År 1 med riktigt fina siffror.

Summering

Summering av kvartalet blir:

  • Låg omsättning på grund av resa
  • Fortsätter att replikera min tipsters odds
  • Eventuell nyemission efter att första året stängs.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

88 tankar om “Kvartalsrapport 3”