Stryktipset v. 27

En miss på ramen förra veckan gjorde att vi landade på 10 rätt igen. Jag är inne i ett bra flow med stryktipset just nu och hoppas att det kan fortsätta. Samtidigt väntar man på att ticka upp mot 12 och 13 rätt också när väl ramen sitter.

Missen förra veckan blev Birmingham som till sist kämpade till sig ett kryss.

Veckans kupong

Kupong med Premier League över två dagar samt halva kupongen med Championship. Spännande och precis som vi vill ha det. Generellt en svår kupong med fem favoriter streckade över 60 % som jag inte direkt känner tillit till. Nyckeln till kupongen blir som vanligt att fälla rätt favoriter och singla upp rätt.

Veckans favoriter

Match 5 Blackburn – Leeds

Leeds är ligans bästa lag och dessutom understreckade på kupongen just nu, om än knappt. Blackburn har två raka förluster och är, trots att de ligger några poäng från playoff, ett medelmåttigt lag.

Även om strecken kan dra iväg matchdag så finns det betydligt sämre favoriter att gardera upp än Leeds.

Match 6 Bristol City – Cardiff

Har Bristols spel äntligen kommit att speglas i resultaten? Tre raka förluster pekar på det! Jag har skrivit om Bristol många gånger i mina bloggar och jag kommer att fortsätta att spela mot dem. Cardiff är inte heller ett superlag, men rimligt streckade och en chansspik att ha med.

Veckans rensare

Match 7 Fulham – Birmingham

Helt galna streck i denna matchen. Birmingham är endast streckade till 12 % i skrivande stund samtidigt som oddsen indikerar en chans på runt 20 %. Givet att ha med Birmingham på kupongen!

Även om det är många placeringar mellan lagen visar inte underliggande statistik så stor skillnad. Fulham är såklart stora favoriter, men 67 % av strecken är löjligt mycket.

Match 13 Newcastle – West Ham

50/50 vilka som går segrande ut detta enligt mig och oddsen. Svenska folket har dock lagt sin kuponger på Newcastle som är streckade till 48 %.

Jag släpper strecket helt och spelar x2. Jag är mer inne på att West Ham tar detta och ska vara favoriter. Man överskattar lite Newcastle nystart sen efter uppehållet och när de är så överstreckade kan jag inte förmå mig att ha strecket med. En chansning men som kan ta bort nästan 50 % av kupongerna.

Övriga tankar

En kul rensare att ha med på kupongen är Bournemouth. Efter att i veckan fått storstryk av Newcastle tror alla att det fortsätter så även mot United. 8 respektive 5 % streck på bortalaget är riktigt intressant att ha med.

System

Min rad är baserad på R 5-5-108 vilket betyder 5 helgarderingar, 5 halvgarderingar, 3 singlar och 11 rättsgaranti.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

149 tankar om “Stryktipset v. 27”