Säsongsstart!

Äntligen startar säsongerna igen. Varje år är det samma visa, en stor tomhet när det inte är toppfotboll varje helg. Oavsett om man spelar eller bara följer sporten så är fotbollssäsongerna en viktig underhållning i livet och det känns tomt under sommaren när det saknas.

Redan föregående helg startade säsongen i Premier League och Ligue 1 och denna helg drar säsongerna igång i La Liga och Serie. Nu blir det full fart fram till mitten av november där vi får ett VM-uppehåll från klubblagsfotbollen.

Jag har startat en ny spelkassa på 40.000 kronor och kommer spela 1.000 kronor per spel. Hög insats för ett flatbet men beräknat medelodds blir under 2.00 pengarna.

Som vanligt ryggar som en metoden och med mål att spela cirka 75 spel per månad. För varje positiv procentenhet i ROI ger en ROC på 16 %. Känns som en rimlig avkastning redan vid en ROI på 101 %.

Eftersom jag inte följt så många de senaste åren är jag inte uppdaterad på vilka som är seriösa att följa. Hittar jag något intressant kan portföljen såklart uppdateras över säsongen.

BOL till alla! Hoppas era säsonger blir lönsamma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

204 tankar om “Säsongsstart!”