Stryktipset v. 4

Förra veckans kupong

Mångmiljonutdelning förra veckan när 4 system prickade rätt och fick ut 3 250 000 kronor vardera. Oerhört svår rad enligt mig och jag känner att jag var fel ute i mycket. Ingen av mina tre singelstreck satt och då är man såklart inte med alls. Resultatet blev 8 rätt.

Man City x 5 %, Newcastle 12 %, och Blackburn 14 % var de stora rensarna. Lägg där till många kryss och favorittapp av bland annat Arsenal så ser man hur svår omgången var. Intressant alla dessa strecken fanns på min kupong.

Stort grattis till de som lyckades vara med denna veckan!

Veckans kupong

Denna veckan är det FA-cupen på kupongen League one och en enstaka match i Championship. Ingen omgång man direkt går igång på och som eventuellt kan ha lite lägre omsättning. Som alltid är det bra att vänta på startelvor, men ännu mer när det gäller cupspel. Vilka som roterar friskt i truppen avgör mycket vilka streck som är värda att ha.

Jag föredrar att spela när det är vanliga omgångar och tycker det allmänt är svårt med cupspel. Jag har ändå gjort mitt bästa för att ta fram ett vettig rad som ändå kan ge bra utdelning på lördag.

Veckans favoriter

Match 3 Newcastle – Oxford

Newcastle gör ingen bra säsong i år. Hemma på St James Park har de dock spelat helt okej och ligger 7a i Premier League på hemmatabellen. Senast slog man till exempel Chelsea med 1-0. Här skiljer det även två divisioner och även om Newcastle vilar några spelare ska man bara slå ut Oxford. Streckade till 79 % i skrivande stund vilket gör dem överstreckade, men jag gör hellre plats för andra streck än att gardera upp denna. 1a!

Match 9 Bristol Rovers – Fleetwood

Helt ärligt har jag inte koll på dessa lagen alls. Men Fleetwood är just nu streckad till 31 % och oddset är 2.03. Solklar singel och finns ingen anledning att inte spika denna. Värde!

Veckans drag

Match 6 West Ham – West Brom

Botten av Premier League mot toppen av Championship. West Ham såklart vara favoriter i denna matchen men mycket kommer att spela roll vilka trupper man sätter ut på lördag. Jag ser definitivt att WBA är att räkna med här och en helgardering ligger tidigt. Eventuellt även att helt välja bort hemmalaget och hoppas på en skräll.

Match 8 Millwall – Sheffield United

Detta känns som en match som kan sluta hur som helst. Sheffield är favoriter enligt oddsen men Millwall är kraftigt överstreckade. Sheffield U släpper in väldigt få mål och gör få. Jag tycker att krysset, enbart streckat till 25 % ser väldigt intressant ut. Chansspik om det inte streckas högre.

Övriga tankar

Oerhört svår omgång som sagt. Kan var en kul omgång att chansa lite extra. Ta bort favoriter helt och göra saker som man inte vanligtvis gör.

Sitter man vid datorn 15:00 när elvor släpps kommer man definitivt ha en stor fördel när det gäller cupmatcherna.

Utgångrad

Min rad är baserad på U 7-3-100 vilket betyder 7 helgarderingar, 3 halvgarderingar, 3 singlar och 10 utgångsstreck.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

61 tankar om “Stryktipset v. 4”