Stryktipset v.5

Förra veckans kupong

Återigen en riktigt bra utdelning under föregående vecka när 13 rätt gav hela 1 700 000 kronor. Hela 4 stycken som lyckades pricka in en svåranalyserad kupong.

Newcastle x 14 %, West Brom 17 %, Norwich 17 %, Tranmere 11 % var lågt streckade och bar upp kupongen. Jag var ute lite på chans i och med att det var FA-cupen på stora delar av kupongen. Ingen av mina utgångsspikar satt och ena halvgarderingen missade.

Veckans kupong

Tillbaka i seriespelet och vardag igen för lagen efter cuperna förra helgen och i veckan. På dessa kuponger känner jag mig tryggare att hitta bra spel och är oerhört taggad efter lite mindre kul veckor.

Största favoriten denna veckan är Liverpool som tar emot Southampton med det i övrigt känns öppet i många matcher.

Även Jackpot denna vecka också med 13 miljoner i potten för 13 rätt!

Veckans favoriter

Match 3 Queens Park Rangers – Bristol City

Rimligt streckad just nu men jag tror att oddset kommer att droppa till matchstart. Bristol C har vunnit 2 raka matcher men har, sett över hela säsongen, fått bra utdelning på sina chanser. Enligt underliggande statistik borde Bristol vara ett bottenlag.

Queens Park har haft småjobbigt schema på sistone men Bristol City hemma borde vara passande. Underliggande statistik gör QPR till ett bättre lag trots att de ligger lägre ner i tabellen.

Överlag är detta ett spel emot Bristol City och Queens Park är ett tillräckligt bra lag för att slå dem. 44 % just nu gör det till en fin spik för att gardera upp svaga favoriter.

Match 9 Birmingham – Nottingham

Autospik med de strecken som ligger nu. Birmingham är favoriter i denna matchen men enbart streckade till 28 %.

En typisk värdespik som jag inte riktigt kan hålla mig borta från. Forest är ett av de lag som har fått bra utdelning denna säsong och snart vänder. Birmingham spelar relativt bra jämte sin tabellposition.

Nottingham förlorade borta mot Brenford 29/1 samtidigt som Birmingham haft uppehåll sedan helgen.

Även om jag tror att strecken går upp på Birmingham och att många smarta kuponger kommer att strecka dem tycker jag det känns som en rimlig spik.

Veckans drag

Match 6 Manchester United – Wolverhampton

Jag är inte jättefan av Manchester United ska jag erkänna och tar ofta tillfället i akt att fälla dem. Lagen ligger jämt i tabellen, jag anser dem vara ganska jämna överlag. United har fördel av hemmaplan vilket gör dem till favoriter. Samtidigt har de spelat två cupmatcher under tiden som Wolves enbart behövt fokusera på denna matchen.

Jag tycker inte United ska vara så stora favoriter och definitivt inte vara streckade till nästa 50 %. Det strecket offrar jag gärna och går in på att Wolves tar poäng i denna matchen.

Match 8 Liverpool – Southampton

Liverpool är såklart fruktansvärt bra och stabila i år. Deras spel har bättrats sen den halvknackiga inledningen och nu är även underliggande statistik med dem.

Southampton har på sistone spelar bra fotboll är definitivt inte ofarliga. Jag kan inte låta bli att åtminstone ha med krysset i denna match. Liverpool kommer att tappa poäng snart och Southampton är inget lag de bara sopar av.

12 % just nu på oavgjort är på tok för bra för att inte strecka.

Övriga tankar

Kul omgång med många jämna matcher. Spikarna är inga storfavoriter vilket ger mig förutsättningar att gardera upp Liverpool (80 %) och helgardera Fulham (78 %) och Newcastle (61 %).

Skulle en av dessa tappa kan det bli utdelning och skulle två av dem tappa ser vi på en bra utdelning.

Utgångrad

Min rad är baserad på U 7-3-100 vilket betyder 7 helgarderingar, 3 halvgarderingar, 3 singlar och 10 utgångsstreck.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

138 tankar om “Stryktipset v.5”