Stryktipset v. 8

Förra veckans kupong

Det blev miljonutdelning förra veckan trots att storfavoriterna Liverpool och Leeds till sist gick hem med segrarna. I stället var det andra skrällar som slog till. Nedan listas alla skrällar streckade till under 20 %.

Reading 18%
Millwall 16 %
Barnsley 8 %
Luton 12 %

Fyra stycken till antalet med Luton och Barnsley som riktiga rensare. Jag var inne på att ha med Barnsley på kupongerna och trodde att de skulle streckas mycket högre än de 9 % som de stod i på torsdagen. Att de bara var med på 8 % av kupongerna var ett rent skämt.

Luton däremot var en större överraskning för mig som singlade Middlesbrough. De är verkligen inte i fas och man ska nog vara försiktig med dem framöver.

Utdelningen landade till sist på 1.613.884 kronor för 13 rätt. Grattis till er 9 som prickade rätt!

Veckans kupong

Vi välkomnar Premier League tillbaka till kupongen. Det var flera veckor sedan vi såg fler än en Premier League-match på kupongen och som vi saknat det. Premier League är ändå den serien man kan bäst, dock även så för svenska folket.

Stormatchen på kupongen kommer redan på kupongens första match. Leicester – Manchester City som blir högintressant för kupongen. Mer om det längre ner.

Veckans favoriter

Match 8 Leeds – Reading

Det blev en uddamålsvinst till sist för Leeds på förra veckans kupong. Då var de understreckade jämfört med oddsen. Denna veckan är strecken mer rätt men jag fortsätter att singla Leeds.

Visst hade det varit trevligt att fälla en så pass stor favorit som de är (75 %). Men jag ser bättre drag på andra matcher och väljer därför att singla serien bästa lag. 1a!

Match 7 Bristol City – West Brom

Bristol City har jag spelat emot stora delar av säsongen och ser inte någon anledning att sluta. West Brom är ett bättre lag och i klass med Leeds i toppen. Bristol överpresterar och kommer falla. Strecken ser också väldigt trevliga ut just nu när bortalaget endast är streckad till 47 %

Veckans rensare

Match 9 Nottingham Forest – QPR

Ojämna QPR på kupongen igen och återigen som ett drag på min kupong. Av någon anledning har jag haft fel på dem flera gånger.

I denna matchen anser jag dock att de har stora förutsättningar för att få poäng med sig hem till London. Streckningen är direkt fel och jag tror den kommer stå sig relativt till matchstart. Nottingham till 63 % lämnar definitivt utanför kupongen och QPR till 17 % är ett eventuellt spikdrag. Jag lugnar mig dock och även med krysset.

Match 10 Preston – Hull

Även i denna matchen en överstreckad hemmafavorit. Aningen mer motiverad kanske men inte i proportioner till streckning. Hull enbart streckad till 13 % kommer definitivt med på kupongen som utgångsstreck, även om jag troligen helgarderar matchen på kupongen.

Övriga tankar

Match nummer 1 ser jag lite som en nyckel på kupongen. Med tanke på streckfördelning kommer många smarta kuponger att ha singel på Manchester City. Jag kommer bevaka fram till lördag men min utgång är också att Manchester vinner denna.

Utgångrad

Byter spelsystem denna veckan till 5-5 för 108 kronor i stället för 7-3 och 100 kronor. Detta för undvika att ta mer egna beslut och inte helgardera bort för mycket som sedan reduceras bort.

Min rad är baserad på R 5-5-108 vilket betyder 5 helgarderingar, 5 halvgarderingar, 3 singlar och 11 rättsgaranti.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

134 tankar om “Stryktipset v. 8”