Stryktipset v. 26

Lyckades pricka in 2 styck 10 rätt under förra veckan. Enda plumpen blev i ramen var Luton som inte bar till seger hemma mot Preston. 448 kronor betalar kupongen för tre månader framåt och vi kämpar vidare mot miljonerna.

På tal om miljoner vill jag åter gratulera Striker som satte kupongen och drig hem med över 3 000 000 kronor!

Veckans kupong

Blandad kupong denna veckan med FA Cupen, Championship och Allsvensk fotboll. Jag föredrar ligaspel över cupspel och tycker det allmänt är svårt att lägga en rad på dessa matcher. Motivation och startelva kommer variera och det är viktigare än vanligt att se startelvorna för att ha så bra utgångsläge som möjligt. Det svåra denna veckan är att cupmatcherna inte startar i samband med att kupongen lämnas in, vilket gör att allt blir i blindo.

Veckans favoriter

Match 8 Newcastle – Manchester City

City är nu borta även på pappret från titeln i ligan. Även om ingen riktigt haft något hopp efter uppehållet måste det vara skönt att få det helt borta från tankarna. FA-cupen är nu ett sätt att få revansch och ta en brittisk titeln 2020.

Borta mot Newcastle är ingen dans på rosor men klasskillnaden och en motivation att ta en titeln gör att Man City vinner detta. Strecken är som sig bör höga, men jag ser inte att City ska släppa detta. Det finns mer intressanta favoriter att fälla än England bästa lag.

Veckans rensare

Match 11 Nottingham – Huddersfield

Någon som kan förklara för mig hur Nottingham kan vara streckad till hela 68 %? Oddsen ger dem en sannolikhet strax över 40 %. Troligtvis kommer strecken dala till inlämning, men sjukt felstreckat.

Jagg tror inte det finns en enda smart kupong som inte kommer försöka fälla Nottingham. Samtidigt sitter alla Svensson-system på Nottingham. Jag väljer att helgardera matchen för att vara med oavsett. Oavsett blir matchen en rensare på system, smart system om Nottingham vinner och Svensson-system om Huddersfield tar det.

Match 10 Bristol City – Sheffield W

Ni som följt min blogg känner till mitt hat mot Bristol City. Deras underliggande siffror är bedrövliga och de borde ligga i botten. Trots detta är de i den övre halvan och kämpar för en playoff-plats mot Premier League.

Oddsen i denna matchen indikerar att Sheffield ska vara knappa favoriter. Trots detta är Bristol streckade till 45 %. Jag kan inte acceptera det och plockar bort dem helt från kupongen. Det är dags för Bristol att fall!

Övriga tankar

Många intressanta storfavoriter som känns bra att fälla. Leeds (60 %) och Nottingham (68 %) är två. Andra intressanta streck är Leicester (29 %) och kryss i Norwich (11 %) .

System

Min rad är baserad på R 5-5-108 vilket betyder 5 helgarderingar, 5 halvgarderingar, 3 singlar och 11 rättsgaranti.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

158 tankar om “Stryktipset v. 26”