Stryktipset v.37

8 veckors uppehåll är över och det är dags för engelsk fotboll igen. Även om det är extra svårt när det är första matchen för säsongen går det inte hålla sig borta när det bjuds på en jackpot med 15 miljoner i 13-rättspoolen.

Systemet jag tänker köra med denna säsongen är samma som jag avslutade senaste med. Systemet är upplagt med 5 singlar, 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar. Detta är sedan reducerat men med 12-rättsgaranti. Sitter systemet har jag alltså minst 12 rätt.

Jag anser att detta är ett roligare sätt att spel till en rimlig budget istället för att spela med andelar.

Singlar

Svår kupong som sagt då det har varit ett uppehåll på två månader sedan lagen spelat sist.

Kupongen stora favorit är Liverpool som tar emot det klassiska laget Leeds som är tillbaka i PL efter 16 år i lägre divisioner. Jag har svårt att se att inte ligavinnaren tar hem alla 3 poängen och strecken är inte överdrivet höga om man jämför med oddsen. Spiken får därmed hamna på Liverpool även om jag skulle vilja fälla kupongens enda storfavorit.

I övrigt har jag valt att spika 4 bortalag på kupongen. Utan att ha all statistik klar så bör hemmaplansfördelen vara mindre när man spelar utan publik. I samtliga fall är det, enligt mig, bortalaget som är det bättre laget och som kommer hamna högst upp i tabellen när serien är slut.

Bäst streck av dem anser jag Stoke vara. De gjorde en bra säsong förra året spelmässigt men fick inte resultatet med sig. I år kommer de garanterat vara med och slåss om playoffplatserna. Millwall är ett okej lag för en mittenplacering men ska definitivt inte stå i över 45 % i strecken här.

Southampton ska ha goda chanser mot CP och Nottingham likaså mot QPR. Inga självklara vinster men helt okej spikar för att gardera på annat håll.

Norwich som ramlade ut Premier League förra året kommer troligtvis dominera ligan tillsammans med Brentford och är de troliga lagen att spela i Premier League 2021/2022.

Garderingar

Många hemmalag som är överstreckade denna veckan och det är bara att hoppas att de faller och gardera upp. Särskilt fina streck enligt mig är Coventry (19 %), Sheffield W (18 %) och Newcastle (27 %).

I övrigt är det inte många favoriter jag väljer att hålla utanför kupongen. Den enda jag ser är West Ham som jag tror kommer få en tuff säsong.

Kupongen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 765 tankar om “Stryktipset v.37”