Återuppståndelse

Det är nästan ett år sedan jag skrev något på denna bloggen.

Jag fick ett meddelande under sommaren att det var dags att förnya domänen och för första gången var jag osäker på om EnRiktigGambler skulle gå i graven. Mitt eget spelande har verkligen mattats av de senaste åren då jag inte haft samma tid som förut.

Att sköta en stor portfölj av tipsters och vara aktiv går ganska enkelt när man studerar. Det är dock betydligt svårare när man kom ut i arbetslivet och inte kan ha telefonen till hands med kort varsel. Detta i kombination med att marknaden reglerades var något som helt fick mig att tappa lusten.

Som med mycket annat i livet så förändras förutsättningarna. Nu har jag återigen mer flexibilitet och kan har därmed möjlighet att dra igång ett nytt projekt med betting. Projektet är startat redan i mitt på Juli och kommer förhoppningsvis att fortlöpa under en lång tid.

Precis som vanligt går min strategi ut på att rygga långsiktigt vinnande spelare på marknader med volym och på bolag som inte limiterar vinnare.

Under mitt uppehåll har jag spelat en del på Stryktipset och fått en ny glädje till poolspel. Eventuellt fortsätter jag att skriva en analys på veckans omgångar.

Jag är taggad på att köra på igen och känner nytt sug inom betting!

Välkomna att följa med på resan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

164 tankar om “Återuppståndelse”