Systemspel

Jag spelar för det mesta enbart singlar när jag lägger spel. Att spela singlar är det enklaste sättet att isolera ett värde och kunna få tillgång till ett bra spel. Det är också en lagom risknivå med det sätt jag valt att lägga upp min kassa.

Men några gånger per år brukar jag lägga ett systemspel. Ett systemspel där flera matcher kombineras i dubblar, tripplar, fyrlingar osv.

Dessa tillfällen är ofta i slutet av säsongen och oftast i samband med rekar från Gowi. Denna helg är en sådan omgång när det är extra intressant för ett systemspel. Gowi har i fredagens mail tittat närmare på den sista omgången i engelska Championship och lokaliserat sex matcher som är rena vänskapsmatcher.

Dessa matcher tenterar att bli extra målrika vilket ger oss ett tillfälle att gå in med ett systemspel.

Jag har valt att spela samtliga dessa matcher till över 2,5 mål där jag satsar en fast summa på alla kombinationer av dubblar, tripplar, fyrlingar, femlingar samt en sexling. Totalt blir det 57 kombinationer:

 • 15 dubblar
 • 20 tripplar
 • 15 fyrlingar
 • 6 femlingar
 • 1 sexling

Insats blir alltså 57 enheter och möjlig vinst om alla sex matcher sitter blir 355. Så med en rimlig insats på 10 kronor per spel (10 x 57 = 570 kronor) kan vinsten blir 3 555 kronor (10 x 355 = 3 555)

Detta är ett rimligt komplement att spela som underhållning till Stryktipset!

Matcherna som det gäller under helgen är följande:

 • Birmingham – Blackburn
 • Derby – Cardiff
 • Peterborough – Blackpool
 • Stoke – Coventry
 • Swansea – QPR
 • WBA – Barnsley

Må denna lördag blir en målrik lördag!

Start för matcherna är redan 13:30 vilket kan kickstarta lördagen innan Premier League börjar 16:00.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

219 tankar om “Systemspel”