Betssongruppen

Betssongruppen oddssättning

Betssongruppen är ett väldigt känt i Sverige mycket på grund av att det är ett svenskt bolag. Till skillnad från många andra spelbolag har Betssongruppen en egen oddsavdelning och sätter sina egna odds i sportbooken. De flesta andra svenska bolag har valt att köpa in sina odds från leverantörer medan Betsson gått raka motsatsen. Unibet hade samma upplägg för några år sedan, men valde att knoppa av sin oddsleverantör Kambi och notera det som ett eget bolag.

Fördelar med Betsson

  • Stor fördel med Betsson är de sticker ut från många andra leverantörer. I och med att den stora massan spelbolag har SBTech eller Kambi kan man hitta bra utstick på Betssons sidor. Ju fler oddsleverantörer som finns, desto större sannolikhet att man hittar utstick.
  • Även om det inte finns lika många som bolag inom Betssongruppen som använder de stora spelleverantörerna så finns det ändå alternativ. När man blir limiterad på ett av bolagen har man fortfarande möjlighet att spela på någon av systersidorna. Detta gör att man inte bränner ut sig direkt utan har större möjligheter att tjäna pengar på dessa sidor.

Nackdelar med Betsson

  • Största nackdelen, som med alla EU-böckerna, är limiteringar. Betsson är också väldigt snabba med limiteringar jämfört med andra vilket gör att det är svårt att behålla dem i längden.
  • Även om bolagen är konkurrenskraftiga på de största ligorna så är återbetalningsprocenten på mindre serier skrattretande. Återbetalningsprocenten ligger ner mot 91 % på vissa ligor på 1×2 vilket gör att det inte blir intressant att ens titta på deras oddssidor.

Spelbolag

  • Betsson
  • Nordicbet
  • Betsafe

Utseende

Samtliga tre sidor inom Betssongruppen ser exakt likadana ut, enbart olika färger. Känner du dig hemma hos en blir steget till nästa inga problem.